Seneste nyt

Undertegnede gik tur i det grønne område Syd og Vest for Hyrdedamsvej 31. maj sammen med en repræsentant fra Natur og Miljø i Århus Kommune.

I begyndelsen af september kommer der et brev fra Århus Kommune til grundejere, der har ejendomme placeret op til dette område. Det kommer ca. til at indeholde følgende:

Natur og Miljø vil i uge 38 gennemgå træerne i det grønne område, som støder op til Hyrdedamsvej, med henblik på at udpege træer til fældning. Der har ikke været tyndet ud i træerne gennem længere tid, og det er nu tid at fjerne nogle af træerne, således at de tilbagestående træer får plads til at udvikle sig optimalt.

Naboer, som har særlige ønsker til fældning af træer, bedes sætte bånd om de træer, som ønskes fjernet. Båndene sættes på inden uge 38. Natur og Miljø kan ikke garantere at imødekomme alle ønsker, men vil hvor det er muligt forsøge at indarbejde ønskerne i udpegning af træer til fældning.

Som udgangspunkt vil der endvidere blive ryddet et bælte på ca. 2 meter langs skel, hvor al selvsået opvækst skæres ned. Hvis man ikke ønsker dette, bedes dette meddeles Natur og Miljø.

Hvad angår stammerne fra de fældede træer, så vil de blive solgt som sankebrænde.

Ved en gennemgang i maj 2010 blev der konstateret en del haveaffald på kommunens areal. Natur og Miljø skal gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at deponere haveaffald på fremmed grund uden tilladelse. Heller ikke kommunens grund. Jeg skal derfor bede om, at al haveaffald fjernes snarest og inden udgangen af uge 40. Såfremt der mod forventning stadigt måtte være bunker af haveaffald enkelte steder, vil Natur og Miljø foretage en oprydning for grundejerens regning.

På bestyrelsens vegne

Steen Schou