Afleveringsforretning med Dinel.

Hej alle,

I forbindelse med at DINEL færdiggør deres arbejde i Beringsminde og afholder afleveringsforretning med deres entreprenør i uge 23/24, opfordres hermed til at indsende kommentarer til det arbejde der er foregået.

Bemærk at kommentarene alene skal gå på hvordan retableringen er udført, dvs. er veje og fortove efterladt i minimum samme standard som de blev overtaget, da DINEL opstartede deres arbejde. Husk at asfaltarbejdet på vejene IKKE er afsluttet endnu, da der kun er lagt grundasfalt. Sidste slidlag bliver lagt ovenpå af Aarhus Kommune når man går igang med asfaltarbejdet på stamvejene, formentlig til næste år.

I en tidligere tråd på FB blev det foreslået at oprette et åbent tilgængeligt dokument hvori man kan tilføje sine kommentarer, evt. med billeddokumentation. God idé, som vi nu afprøver på et åbent Google dokument:

1) Gå ind via linket nederst og skriv løs.

2) Der er en kort forklaring øverst i dokumentet.

3) Tilgang til dokumentet kræver muligvis at man har en Google konto.
I så tilfælde kan informationen sendes til Bestyrelsen.

4) I er velkomne til at lave en samlet kommentar – stivejsvist.


DOKUMENTET LUKKES SØNDAG D. 24/5/2020.

 

God fornøjelse:)

Mvh. Bestyrtelsen