Aura fiber

Som det blev introduceret ved generalforsamlingen d. 21 April har vi fået et foreningstilbud fra Aura som går ud på at vi hver især får et favorabelt tilbud på kr. 495,- for at få etableret fibernet til husstanden. Tilbudet er dog afhængigt af, at mindst 37 husstande i grundejerforeningen tilmelder sig en tv-pakke i forbindelse med oprettelsen. Er der ikke nok tilmeldte vil der som udgangspunkt ikke kunne tilbydes fiber i området til dem som gerne vil have det. Får man ikke meldt sig til i forbindelse med denne kampagne, vil prisen for senere at få lagt fiber ind til sit hus være væsentligt dyrere.

Der kommer til at stå en salgsvogn på Beringsminde indenfor den nærmeste fremtid (formodentligt i uge 23 og 24), hvor man kan stille spørgsmål til teknologien, produkterne og tilbudet generelt. Der vil desuden blive husstandsomdelt noget materiale. Vognen forventes at stå på hjørnet mellem Hyrdedamsvej og Pallisvej.

Nogle af fordelene ved fiber frem for det kobber som de fleste i dag får deres internet, telefoni og tv på er, at hastighederne potentielt er højere og kvaliteten er bedre, eksempelvis ved at hastighederne for internet er garanteret.

Vi vil fra bestyrelsen gerne anbefale, at man får taget stilling til tilbudet, da det er en væsentlig opgradering af områdets infrastruktur, både for de nuværende beboere og for potentielle tilflyttere.